Art-insite.com is een initiatief van Rosalyn van Moorselaar. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@art-insite.com.

Kunst en cultuur is onze passie. Het is ons doel om dit voor iedereen toegankelijk te maken. We willen op deze website vooral inspireren. We lichten interessante boeken over kunst uit, maar vertellen je ook meer over vroegere en hedendaagse kunstenaars.

Kunst & Cultuur InSite

Via deze website willen we meer inzicht geven in de wereld van kunst en cultuur. Dit zijn vrij abstracte begrippen, die we graag beter willen duiden. Een lichtend voorbeeld waarin je een combinatie van kunst én cultuur ziet is Antoni Gaudí. Deze architect was vooruitstrevend en durfde het aan om een geheel eigen stijl neer te zetten. Op onze website lichten we regelmatig een beroemdheid uit, maar we besteden ook aandacht aan kleine kunstenaars waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Kunst is immers groot én klein.

Houd onze website in de gaten voor nieuws over evenementen en tentoonstellingen en snuffel eens rond in de kunstzinnige informatie die wij voor je verzameld hebben.