A platform for artists, locations & art lovers

Kunst en cultuur is onze passie. Het is ons doel om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Via deze website willen we meer inzicht geven in de wereld van kunst en cultuur. Dit zijn vrij abstracte begrippen, die we graag beter willen duiden. Raak geïnspireerd door onze blogs!

Antoni Gaudí, zijn werken en gebouwen in Barcelona

Voor kunstenaars

Ben je zelf een kunstenaar en wil je graag meer bereik creëren, online of via exposities? Dan helpen wij je graag op weg. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt en kunnen je regelmatig op onze site uitlichten. Maar we kunnen ook voor fysieke bezoekers zorgen, door je te introduceren bij diverse locaties waar wij mee samenwerken.

Voor kunstlocaties

Beheer je een kunstlocatie? Dan kunnen we wellicht een interessante samenwerking aangaan. Wij zijn er namelijk niet alleen voor kunstenaars en kunstliefhebbers, maar ook voor locaties waar regelmatig exposities zijn. We kunnen voor PR zorgen voor bepaalde evenementen, maar ook kunstenaars aan een expositie koppelen.

Voor kunstliefhebbers

Op Art InSite kun je terecht wanneer jouw hart bij de kunst ligt. Wij houden je op de hoogte met de actuele ontwikkelingen en komen regelmatig met kunstnieuws. Bovendien kun je op onze blog veel informatie vinden over kunst: of dit nu over een beroemde kunstenaar als Antoni Gaudí gaat of over een opkomend talent. Volg onze website om op de hoogte te blijven!

Neem contact op voor meer informatie.